Blogg

12. nov, 2021

I shared this on an fb site today- Idealists of the World. It's a greeting to all my idealist friends. Will share it here too, to other friends and followers. 

"Here comes a greeting from me with some wise words from author Anita Moorjani: «I allow spirit to flow through me.»

I have repeated that sentence every day for some time now, and my experience is that as soon as I started to do so my energy level changed. I definitely feel stronger.

My intention before this change was everyday to strive to keep my spirit high. That was hard work. Now all I do is allowing… It’s a huge difference.

I have used a lot of energy on closing doors to the past. Now I
I realize that instead of continuing to close old doors I can OPEN new doors.

I have asked for freedom ‘from’ this and that, but I should have focused on freedom ‘for’. I am sure you have done the same.

It’s sooo easy to focus on evil and resist it until we go empty. Why not focus on all the love that exists in the Universe? It will empower us, and creative solutions for change will more easily find it’s way through.

We focus on lack rather than focusing on all that we have. We resist poverty, but should focus on abundance.

Our thoughts create. And we can change how we think. Let’s allow spirit to flow through.

Love, Barbro" ❤️

7. nov, 2021

Hvis jeg kunne velge mellom å ha tillit og tro på at jeg bor i en verden full av kjærlighet, eller en overbevisning om at verden er styrt av onde krefter som vil meg vondt-da ville jeg velge å tro på det første alternativet. 

 Saken er at det kan jeg! Derfor gjør jeg det. Hvorfor?

 Svaret er enkelt. Det første alternativet får meg til å føle meg trygg og tillitsfull. Alternativ nr to gjør at jeg føler meg redd og sint. 

 Tanker fører nemlig til følelser. Følelser fører til vibrasjon. Og det er vibrasjonen min som trekker til meg det som blir min virkelighet. 

 Å gå sint og redd rundt er slitsomt. Det tapper for krefter. Å tro på det gode i verden gjør meg sterk og glad. 

 Er jeg sint og redd trekker jeg til meg sinte og redde mennesker og sinte og redde situasjoner. Er jeg glad og tillitsfull trekker jeg til meg glade og tillitsfulle mennesker og glade og tillutsfulle situasjoner. Det opplever jeg er en virkelighet i livet mitt hver eneste dag. 

 Derfor er valget så lett. Jeg tror dessuten at jeg hjelper verden best på den måten. Det er tillit og glede jeg vil se vokse, ikke redsel og sinne. Derfor er det det jeg vil spre rundt også. 

 Det ligger en framtid foran oss. Vi møter den best med tillit og glede. ❤️

 

 

 

12. okt, 2021

Jeg er veldig glad i Spotify. Der kan jeg velge meg ut musikk jeg liker, og det er en overflod av muligheter å velge mellom. Jeg elsker musikk, og har laget meg spillelister med låter jeg aldri blir lei, og jeg har lister til forskjellig slags bruk. En liste for hvert behov. 

Nå vet Spotify akkurat hva jeg liker, hva slags smak jeg har, og overøser meg derfor med mer av samme slaget. Jo mer jeg spisser hva jeg vil ha, jo mer får jeg av nettopp det. Det er virkelig så deilig med en strømmetjeneste som gir så mye glede. 

Spotify er et fint bilde på universet. Universet er selve livets strømmetjeneste! Jo mer eksakt jeg er på hva jeg vil ha, jo mer går det opp for meg at jeg blir overøst med nettopp det. 

Derfor har jeg blitt enda flinkere til å lage meg lister som virkelig reflekterer det jeg vil ha. Jeg har listene både i hodet og hjertet, men skriver de også ned, for da blir det enda tydeligere. 

Noen ganger blir en sliten og trøtt i både kropp og hode, og da kan tydeligheten bli uklar. Da er det fint å klarne hodet med å lese den skrevne lista. Som et mantra. 

Jeg har brukt det siste året på å reflektere over og fordype meg i denne forståelsen, og jeg har blitt mye flinkere til å være klar. Det er så viktig. 

Ikke for at universet misforstår, neida, universet misforstår absolutt ikke, men det leverer utifra hva slags vibrasjon jeg sender ut. Derfor er det viktig at vibrasjonen min er klar. På en positiv måte. 

Se for deg at du står ved et koldtbord. Da forsyner du deg med den maten du liker, og lar den maten du ikke liker bare være. Du skjenker ikke en eneste tanke på den maten, men konsentrerer deg om å nyte den maten du liker. 

Det er det som menes med å være klar på en positiv måte. 

Du kan alltid bytte ut en negativ tanke med en som føles bedre. Jo mer konsekvent du gjør det i alle livets situasjoner, jo bedre vil du få det følelsesmessig. Vibrasjonen din blir lysere, lettere og klarere. Og universet leverer deretter. Det overøser deg. Akkurat som Spotify. 

Hilsen Barbro ❤️

5. okt, 2021

Det er lenge siden jeg har skrevet, men jeg har hatt mye å tenke på. Nå har jeg tenkt ferdig.

Jeg har blitt mormor til to nydelige tvillinger. Når de ligger i det lune og trygge babynestet sitt, nese mot nese, og suger på hverandres hender, da blir jeg fylt av takknemlighet. Og undring over livets mirakler. Det er bare så fantastisk dette livet som gir sånne gaver. Dette synet får tankene til å vandre. 

 Vi snakker om kvantefeltet der ute. Vi snakker om det store kjærlighetsfylte feltet inni oss, som om kvantefeltet og kjærlighetsfeltet er to forskjellige steder… Vi snakker om meditasjon som om det er noe vi skal klare… Vi snakker om å gjøre, om å prestere. Vi snakker om verden rundt oss, om alt det vonde vi vil få slutt på. Vi lytter til alle de sinte stemmene. Vi snakker om ulike grupper. Om saueflokken. Om polarisering. Om dualitet. Om vi og de andre. Om hva som er best for meg!

 Men hvor mye snakker vi om oneness? 

At vi alle er ett? At det vi gjør mot andre gjør vi mot oss selv. Hvor mye snakker vi om hva vi kan gjøre for verden i forhold til hva verden kan gjøre for oss? Hvordan vi best kan tjene verden nå i denne kaotiske tida, eksempelvis i pandemien? Hvor mye snakker vi om alt som er bra på denne kloden framfor alt som er galt? Hvor mye snakker vi om å være framfor å gjøre? Hvor mye snakker vi om å slippe framfor å tviholde og gjøre motstand, rasle med sablene, gå til kamp? Hvor mye snakker vi om at vi nå faktisk lever i en 5D verden og ikke lenger i en 3D verden? Hvor mye snakker vi om hvordan vi kan lære bedre å leve der framfor å fortsette å leve i gamle 3D mønster? Hvor mye snakker vi om alle gledene framfor all galskapen? Hvor mye snakker vi om at vi lever i et trygt og godt land med politikere som vil oss vel framfor at de er ute etter å skade oss? Hvor mye snakker vi om å leve i nået framfor å strebe mot et mål i framtida eller lykken der ute? 

 Vi snakker for mye om det vi er vant til, ikke om det som er nytt nå. Hvordan vi kan gjøre ting annerledes. Vi tenker for mye på de negative tankene, i stedet for å bytte de ut med noen som føles bedre. Vi snakker for mye om hvor utrygge vi er istedet for hvor utrolig trygge vi er. Vi snakker for mye om alt vi kan miste framfor alt det vi har. 

 Jeg at alt er mye enklere enn vi gjør det til. Jeg tror vi kompliserer ting. Det er så enkelt som det er i babynestet. Det er et fint bilde på både makrokosmos og mikrokosmos i ett. Det rommer både kvantefeltet ‘der ute’ og det kjærlighetsfylte feltet der inne. Det rommer alt det som er. Alle felt. Alle grupper. Alle mennesker. Det er selve bildet på oneness. 

 I det nestet er det bare oss. Der er vi så tette at vi skjønner vi er ett alle sammen. En sjel, et hjerte, en Gud. Kjærligheten fyller det feltet. Tryggheten. Hvilen. Inspirasjonen. Lykken. Alt finnes der. Stemmen i stillheten. Veiledningen. Der finnes ingen sinte stemmer. Ingen kamp. Ingen motstand. Ingen konspirasjon. Der er ALT DET SOM ER! Det fins ikke noe utenfor. Ikke engang tomhet. 

 Det er der vi alle hører hjemme. Det nestet har vi alle tilgang til. Og ikke bare tilgang til, vi ER det! Det fins ikke noe annet sted. Ikke nå. Ikke senere. Det nytter ikke å lete etter noe der ute. Det er inni oss. Der er alt vi leter etter, alt vi savner, alt vi drømmer om. 

 Vi burde slutte å snakke så mye, og heller lytte mer. Ikke på alle stemmene der ute, men på stemmen der inne. 

 Og helt til slutt en siste kontroversiell tanke: Det stedet der inne er den komfortsona vi i så mange år har blitt bedt om å forlate. Vi greide å ødelegge den rette betydningen av det ordet. Hvem ville ikke ønske å leve i en komfortsone? 

 Tvillingene lever i sin komfortsone. Hvem ville ønske at de skulle leve noe annet sted? 😊

 

Hilsen Barbro ❤️

24. feb, 2021

Hei alle sammen, hvem dere nå enn er! 😊


Har ikke oppdatert bloggen min på lenge, men det har vært mye å fordøye, og mye som har skjedd. Jeg har fordypet meg i min indre verden, for jeg tenker at skal jeg bidra til en positiv endring i verden nå, skal det skje innenfra Kilden, og ikke vokse fram av fokus på den ytre verden. 

Der inne oppfordres jeg til å slippe alt sinne, all frykt, all strid, og alle våpen for å få slutt på ondskapen, og heller la oss inspirere til å finne nye utveier til å spre positive ting som løfter verden ut av striden. Strid fører kun til mer strid.

Er du sint for at regnskogen hugges, så plant nye trær. Er du frustrert over rasisme, så skap nye arenaer hvor alle uansett hudfarge kan føle seg trygge. Tenn lys i mørket istedet for å sloss mot de mørke kreftene. 

Ikke spre sinne, advarsler og skremsel er budskapet. Hellig vrede og begrepet 'lyskriger' er gått ut på dato! Spre heller glede, takknemlighet, tillit, alt som løfter! Verden trenger å løftes, det er nok som årelater verden for kraft idag. Alt vi sier, skriver, gjør og sprer rundt oss smitter og vokser. 

Vi vil alle ha slutt på ondskapen, men vi når målet fortere hvis vi lar kjærligheten, og ikke egoet være drivkraften. 

Og apropos alle konspirasjonsteorier som verserer rundt...det kommer ingenting fra Kilden om dette, fra det store kjærlige feltet som omslutter oss, og som vil oss bare vel. Det stoffet der kommer fra nettet, og det er ikke rent. Kjærligheten sprer ikke frykt. Kjærligheten sprer tillit, lys og kraft. Konspirasjonsteorier sprer frykt og usikkerhet. 

Hva vil vi spre rundt? Det er spørsmålet. Hva vil du se? Der har vi et valg. Jeg går for kjærligheten. 

Hilsen Barbro ❤️