26. aug, 2022

Vi skaper virkelighet med vibrasjonen vår

I dag er de fleste klar over tankens kraft, at det er viktig å velge sine tanker, å tenke positivt. For tanker skaper virkelighet. Men det er enda en dybde ved dette som vi kanskje ikke tenker så nøye over. En tanke stopper nemlig ikke inne i hodet vårt; denne mekanismen er mye større enn som så.

Enhver tanke har en energi, det vet vi også. Og vi vet at den kan være høy eller lav. Men det vi kanskje ikke tenker veldig mye på, er at den blir ikke værende bare inne i hodet vårt. Enhver tankes energi vibrerer nemlig ut av hodet vårt og ut i eteren, og der finner den andre tanker på samme frekvens, og slik skapes veldig kraftfulle energibølger. De bølgene sender tilbake til oss mer av samme slag, men i tillegg sender de også til andre som befinner seg på samme frekvens mer av samme slag. Det utvider perspektivet på hva som skjer ganske mye. Det får oss til å forstå at vi er mer kraftfulle enn vi tror, og at vi har et enormt ansvar for hva vi vibrerer ut. For uansett om vi er bevisste på dette eller ikke, så skjer det likevel.

En positiv tanke er ganske høy på energi, og den gjør noe med oss. Den bidrar til at vi får et godt liv, at vi erfarer en positiv virkelighet. Den sender tilbake til oss enda flere positive ting. Det er derfor det er så viktig å være takknemlig. For når du er gjennomført takknemlig, opplever du enda mer å være takknemlig for.

Noen mener at selv om en er takknemlige, og bruker mye tid til å takke, så fortsetter en likevel å mangle det en så sårt ønsker seg. Det kan være penger, en kjæreste, en bedre jobb, drømmehuset, ny bil osv. Man gjør alt riktig, takker, affirmerer, mediterer, ber, akkurat slik som man har lært. Til tross for dette slutter ikke begrensningene å styre livet.

Man vil noe helt spesifikt, og jobber med det hele tida, men det skjer ikke. Man vil ha drømmehuset, og jobber med det oppe i hodet, men i kroppen ligger det ofte en godt innarbeidet følelse av at ‘uansett hvor mye du enn ønsker deg dette huset, så har du ikke en sjanse i havet. Det viser all erfaring du har fra før av’. Likevel, sta og egen gir en seg ikke, og fortsetter med null resultat. Det blir demotiverende etter hvert.

Her ligger det en viktig nøkkel. Vi blir påvirket av alt der ute. Det gjør noe med oss å få inn dårlige nyheter hver dag, mange ganger pr dag. Vi blir påvirket av hva andre mener om livet vårt, folk i nettverket vårt har mange forskjellige meninger og forventninger om hva vi skal gjøre eller ikke. Så hva skal en tro til slutt? En kjenner at en begynner å vakle. Noen stemmer skriker høyere enn andre. Man oversvømmes av linker til artikler og informasjon som hevdes å være både sant, viktig og riktig.

Det blir som å bli ristet på av en hund. Skittent og illeluktende sølevann blir ristet utover det rene tøyet ditt mange ganger pr dag. Det sier seg selv at når man affirmerer, mediterer og visualiserer da, så gjør en det med en blandet og lav energi. Og man har allerede begynt å vibrere ut en lavfrekvent energi som trekker tilbake mer av samme slag.

Det blir som å ville kjøre til Oslo for der er målet ditt, men så befinner du deg til din forskrekkelse på vei til Kristiansand! Så kan du snu og vende nesa mot Oslo igjen, men vipps kjører du nok en gang i retning Kristiansand.

Du må ta et standpunkt, og stå for det uansett! Du må bestemme deg for hva ditt fokus er, og så må du holde deg til det, og bare det! Du må rett og slett bestemme deg for at du ikke vil la deg distrahere, verken av andre eller av alt kaoset der ute! Du må velge dine tanker, hva du leser, hva du ser og hører på, og hva du slipper inn i hodet ditt. Til og med hvem du omgås og investerer energi i. Ellers kommer du til å ende i Kristiansand.

Vi må velge våre nyheter, vårt fokus og våre tanker. Hvis vi ikke gjør det, velger de oss. Alle nyheter, ethvert fokus, og enhver tanke har en vibrasjon. Den vibrasjonen invaderer oss. Den blir vår, uten at vi tenker over det. Den bærer vi rundt på hvor vi enn beveger oss   i hverdagen. Det er den vi sender ut også! Og det vi sender ut får vi tilbake. Det er slik vi skaper vår virkelighet.

Det du har bestemt deg å gå for, er ikke så godt innarbeidet som de etablerte tankene som sitter i kroppen din fra før av og har styringa. Derfor må du trene. Gjøre tanken sterkere, så den blir en erfaring. Og bestemme deg hver morgen, hver dag, mange ganger på dagen, hva det er du vil. Vil du ha drømmehuset, må du med en gang kaste i søpla den tanken som uunngåelig kommer snikende og minner deg på at ‘du må jo skjønne dette er umulig…’

Så hvordan kan en klare å gjøre en tanke, et fokus så sterkt at det ikke blir forstyrret? Det er veldig lurt å sette seg ned i ti minutter hver dag og gå til kjærlighetsstedet ditt. Hva mener jeg med det? Gå til den plassen hvor du husker noen du er så glad i at du har lyst til å knusklemme dem, kanskje mammaen din, et barn, en katt, en god venn, eller kosebamsen din som barn. Eller til noe som gjør deg lykkelig og avslappet å holde på med. Strikketøyet, musikk, kryssordet, malerpenskler, gitaren din osv. Det er en enormt sterk kraft og du blir kjempelykkelig hver eneste gang du fremkaller den følelsen. Det løfter vibrasjonen din straks og med en gang himmelhøyt.

Når du er DER, skal du tenke det du ønsker deg inn i den følelsen. Kjenne den henrykte følelsen når du får nøkkelen til drømmehuset ditt overlevert. Se for deg når du sitter med fyr på peisen og tente stearinlys i din nye kjempekoselige stue. At du steller deg på et komfortabelt og nydelig bad, og at du legger deg i en vidunderlig seng.

Jo mer du trener sånn jo sterkere blir det. til slutt går det av seg selv. Også må du ikke se utover, for da blir du distrahert, men se innover. For der inne, dypt inne i det som er deg, i det store kjærlige feltet som du er en del av, er den gudskraften som skapte deg, og som vil deg vel. Det er den kraften du har i ryggen når du velger ditt fokus, og som inspirerer deg til å velge ut i fra en kjærlig intensjon. Det er den samme kraften som skaper universer. Og den vil alltid være sterkere enn de mørke kreftene der ute. Du skaper livet ditt sammen med den.

Men vi må bestemme oss for hva vi vil skape, hva slags virkelighet vi vil ha. Så enkelt er det faktisk, og så utfordrende, men det er heldigvis innenfor vår kontroll. Vi har alltid et valg. Og vi har den frie vilje. Og valget vårt bestemmer hva som skjer videre. Vi skaper alle virkelighet.

Så hva slags virkelighet vil vi ha? Og hva slags virkelighet er vi alle best tjent med? Hva slags verden vil vi bidra til å skape for de neste generasjonene? Det er innenfor vår kontroll å gjøre noe med.

Når vi blir bevisste viktigheten av å ta daglig ansvar for vår personlige vibrasjon, så vi holder den motstandsdyktig og stabil. Men ikke bare det, da bidrar vi også til at menneskehetens vibrasjon løfter seg! Det vil gjøre verden også mer motstandsdyktig og stabil. Så viktige er vi mennesker for oss selv, for hverandre, og for verden. Det er en helt fantastisk gave, og vi må forvalte den med bevissthet og takknemlighet.