15. mar, 2022

ELSK DINE FIENDER

Det største kjærlighetsarbeidet som er gjort i menneskehetens historie noensinne er den prosessen som skjer akkurat nå; nemlig å avlære menneskene 3D tanke og handlingsmønstre som er styrt av frykt, overlevelse, konkurranse, dominans, kontroll, manipulasjon, materialisme, separasjon og begrensning.

 

Et helt konkret eksempel. Det å be for Ukraina og lidelsene der er en kjærlig handling med stor rekkevidde og høy vibrasjon, men samtidig IKKE klare å be for Putin, eller enda verre velge hatet overfor han, DET er en klokkeklar bekreftelse på at man fortsatt befinner seg i 3D tankegang og ikke i en 5D verden. Selv om det er dit vi vil alle vi som kaller oss spirituelle. 

 

I en 5D verden finnes nemlig ikke noe ‘oss mot dem’ mønstre. I en 5D verden er det den genuine betingelsesløse kjærligheten som styrer livet, og den gjelder alle uansett. Det finnes ingen som ikke har den samme rett til kjærlighet. Man må ikke bli snill først for å fortjene den, den er ufortjent. 

 

Elsk deres fiender, sa Mesteren fra Nasareth. Det er det viktigste rådet gitt noensinne de siste 2000 åra. Vi har enda ikke klart det, siden folk idag med stor kjærlighetsevne velger hatet framfor kjærlighet når det gjelder Putin og hans like. 

 

Men det er viktig å ikke miste motet. Det er en stor -helt enorm faktisk- snuoperasjon som skjer nå, og den vokser seg større dag for dag. Jeg tenker på alle de millionene av gode mennesker som ber, mediterer og sender lys og kjærlighet ikke bare til det ukrainske folket, men også til Putin hver eneste dag. Hver dag kl ti morgen og kveld. 

 

Jo flere vi er som åpner hjertet vårt for dette, jo fortere vil det gå, jo høyere vil vibrasjonen bli og jo sterkere kraft vil det generere. En enorm kraft av kjærlighet vil vokse fram og bre seg. Som når helt fram, som vil påvirke, og som kan både vekke og transformere. 

 

Det vil føre verden nærmere mot fred, hjerte for hjerte, skritt for skritt. Jeg er 66 år om noen få uker, så kanskje jeg ikke vil oppleve det, men jeg håper at barnebarna mine en dag vil kjenne på den fantastiske følelsen av at nå er det fred. I mellomtida skal jeg forberede fred ved å høyne vibrasjonen av fred hver eneste dag resten av mitt liv. Med bønn, meditasjon og gode handlinger. 

 

La oss bli bevisst dette enkle faktum: Og velge å hate, og la være å be for fienden, er et sikkert tegn på at vi er med på å høyne vibrasjonen for krig- ikke  fred. Å be, sende lys og kjærlighet også til våre fiender  vil automaGisk høyne vibrasjonen for fred. Og det er jo det vi vil! La oss bare ikke blande korta! 

 

Godnatt ♥️