12. okt, 2021

LIVETS STRØMMETJENESTE

Jeg er veldig glad i Spotify. Der kan jeg velge meg ut musikk jeg liker, og det er en overflod av muligheter å velge mellom. Jeg elsker musikk, og har laget meg spillelister med låter jeg aldri blir lei, og jeg har lister til forskjellig slags bruk. En liste for hvert behov. 

Nå vet Spotify akkurat hva jeg liker, hva slags smak jeg har, og overøser meg derfor med mer av samme slaget. Jo mer jeg spisser hva jeg vil ha, jo mer får jeg av nettopp det. Det er virkelig så deilig med en strømmetjeneste som gir så mye glede. 

Spotify er et fint bilde på universet. Universet er selve livets strømmetjeneste! Jo mer eksakt jeg er på hva jeg vil ha, jo mer går det opp for meg at jeg blir overøst med nettopp det. 

Derfor har jeg blitt enda flinkere til å lage meg lister som virkelig reflekterer det jeg vil ha. Jeg har listene både i hodet og hjertet, men skriver de også ned, for da blir det enda tydeligere. 

Noen ganger blir en sliten og trøtt i både kropp og hode, og da kan tydeligheten bli uklar. Da er det fint å klarne hodet med å lese den skrevne lista. Som et mantra. 

Jeg har brukt det siste året på å reflektere over og fordype meg i denne forståelsen, og jeg har blitt mye flinkere til å være klar. Det er så viktig. 

Ikke for at universet misforstår, neida, universet misforstår absolutt ikke, men det leverer utifra hva slags vibrasjon jeg sender ut. Derfor er det viktig at vibrasjonen min er klar. På en positiv måte. 

Se for deg at du står ved et koldtbord. Da forsyner du deg med den maten du liker, og lar den maten du ikke liker bare være. Du skjenker ikke en eneste tanke på den maten, men konsentrerer deg om å nyte den maten du liker. 

Det er det som menes med å være klar på en positiv måte. 

Du kan alltid bytte ut en negativ tanke med en som føles bedre. Jo mer konsekvent du gjør det i alle livets situasjoner, jo bedre vil du få det følelsesmessig. Vibrasjonen din blir lysere, lettere og klarere. Og universet leverer deretter. Det overøser deg. Akkurat som Spotify. 

Hilsen Barbro ❤️