24. feb, 2021

Nytt år, nye tider

Hei alle sammen, hvem dere nå enn er! 😊


Har ikke oppdatert bloggen min på lenge, men det har vært mye å fordøye, og mye som har skjedd. Jeg har fordypet meg i min indre verden, for jeg tenker at skal jeg bidra til en positiv endring i verden nå, skal det skje innenfra Kilden, og ikke vokse fram av fokus på den ytre verden. 

Der inne oppfordres jeg til å slippe alt sinne, all frykt, all strid, og alle våpen for å få slutt på ondskapen, og heller la oss inspirere til å finne nye utveier til å spre positive ting som løfter verden ut av striden. Strid fører kun til mer strid.

Er du sint for at regnskogen hugges, så plant nye trær. Er du frustrert over rasisme, så skap nye arenaer hvor alle uansett hudfarge kan føle seg trygge. Tenn lys i mørket istedet for å sloss mot de mørke kreftene. 

Ikke spre sinne, advarsler og skremsel er budskapet. Hellig vrede og begrepet 'lyskriger' er gått ut på dato! Spre heller glede, takknemlighet, tillit, alt som løfter! Verden trenger å løftes, det er nok som årelater verden for kraft idag. Alt vi sier, skriver, gjør og sprer rundt oss smitter og vokser. 

Vi vil alle ha slutt på ondskapen, men vi når målet fortere hvis vi lar kjærligheten, og ikke egoet være drivkraften. 

Og apropos alle konspirasjonsteorier som verserer rundt...det kommer ingenting fra Kilden om dette, fra det store kjærlige feltet som omslutter oss, og som vil oss bare vel. Det stoffet der kommer fra nettet, og det er ikke rent. Kjærligheten sprer ikke frykt. Kjærligheten sprer tillit, lys og kraft. Konspirasjonsteorier sprer frykt og usikkerhet. 

Hva vil vi spre rundt? Det er spørsmålet. Hva vil du se? Der har vi et valg. Jeg går for kjærligheten. 

Hilsen Barbro ❤️