7. nov, 2020

OST ER OST

Å være redd for at bruk av munnbind skal være farlig, vibrerer på samme frekvens som frykten for å bli smittet av corona. De to er likestilte. Ost er ost. 

 

Men den siste frykten blir flirt litt av. Bare klem i vei og blås i å vaske hender. Uansett, begge frykter hører hjemme i 3D.

 

Alt vi motsetter oss, også det vi vil ha slutt på, vil kun opprettholdes i beste fall, og vokse i verste. Utfallet bestemmes av hvor mye intensitet og følelse en legger i det. 

 

La oss rette fokuset vekk fra frykt og over på hvordan vi kan overkomme frykt i alle former. Vi er på et nytt sted, 5D for de som kjenner termen. Mulighetene ligger strødd utover veien rett foran oss nå så fort vi slutter å bruke energien feil. 

 

Mitt mantra siden mars er: Divine immunity is mine. Likevel vasker jeg hender, bruker antibac, holder avstand, og lar være å klemme. Jeg vil heller ha en halvtimes god prat hvor jeg kan fortelle folk med ord hvor glad jeg er i dem enn en overfladisk klem i forbifarta. Jeg kommer til å bruke munnbind også hvis det blir nødvendig. Det er ikke noe problem for meg. 

 

Jeg bor på jorda og kan bruke sunt folkevett samtidig som jeg går med hodet i himmelen og stoler på universets lover og 5D’s fantastiske muligheter. 

 

Vi skal stå sammen nå for å hjelpe verden over kneika. Ikke lage skiller. Ikke gjøre folk redde for enda mer. Det er nok frykt i verden om ikke vi skal la oss tynge av enda flere redsler. 

 

Jeg vil bidra til å løfte folk opp på følelsesskalaen så man fatter mot og framtidshåp. Jeg er trøtt av alle konspirasjonsteorier. Alle avsløringer om all verdens grusomheter. Jeg tror ikke på at vi er rundlurte og blinde.

 

Vi skal vekke folk lyder det. Jeg vil bidra til å vekke folk, ja! Men ikke til stadig nye mareritt. Jeg vil vekke folk til større bevissthet, til troen på en bedre verden. Vi skal jo videre! Vi står foran en ny begynnelse, ikke en ende!

 

Det er mørkt i verden. Vi trenger lys. Men det er lett å glemme at vi ER lys! Hvis jeg setter fokuset mitt= mitt personlige lys= «arbeidslampa mi» mot feil sted nå, for eksempel rasisme, fordi jeg vil ha slutt på rasismen, da vil jeg bidra til å opprettholde den. Hvis jeg derimot retter lampa mi mot et flerkulturelt og fargerikt fellesskap, og våre felles styrker og verdier, og legger ned en innsats der, da genererer og inspirerer det til nye og kreative måter for å overkomme rasisme. 

 

Begge eksemplene ønsker det samme, få slutt på rasismen. Men det siste vil være det som funker best nå. I 5 D. 

 

Barbro ❤️