8. feb, 2017

DIKTSAMLINGA MI; HVERDAGSLYKKE

Så har jeg endelig fått diktsamlinga mi i trykken, og jeg sitter med en ferdig bok i hendene. Det er en deilig følelse, og når jeg tenker over alt det koselige som den lille grønne boken har forårsaket allerede, skjønner jeg ikke hvorfor jeg ikke har gjort det for lenge siden. 25 dikt med vakre bilder. Alle bildene er tatt med mobiltelefonen min, og dikta er skrevet gjennom mange år, noen gamle og noen nye, noen på rytme, og noen på rim. Og alle er samlet innenfor et grønt omslag med et vakkert bilde av røde valmuer fra Skagen. Tittelen er HVERDAGSLYKKE.

Denne boken tjener flere hensikter. Jeg får brukt mine ressurser, jeg får satt hjerteintensjonen min ut i praksis, og jeg får penger å sende til Palestina. Og jeg tror den skaper glede og gode stunder. Den avstedkommer kjærlig energi, og sender gode vibber ut i verden. Så hver gang jeg ser på den, og tar på den, blir jeg glad.

Min gode venn Bente Finchenhagen har hjulpet meg med oppsettet, og både hun og jeg er veldig fornøyd med det ferdige resultatet. Boka handler om hverdagslykke, de enkle, men så vidunderlig mange gledene i hverdagslivet. De som man finner når man er tilstede i nået, og kan hente inn den inspirasjonen som er å finne der.

Skal ikke skrive noe langt innlegg i kveld, det er for sent på natta, men ville bare fortelle om denne lille, men store hverdagslykka før jeg går til sengs. Føyer til at boka koster 200 kroner, og kan sendes om noen vil kjøpe, hvis jeg bare får navn og adresse.

Hilsen Barbro ❤