31. des, 2016

GODT NYTT ÅR

Hva med å skaffe deg en ekte Moleskine notebook til flittig bruk i det nye året? En slik notatbok har mange kjente forfattere brukt opp gjennom to hundreår som råmateriale for sine like så kjente bøker. En Moleskine bok er sort, myk i coveret, papiret er av utrolig god skrivekvalitet, og pennen synker ned i arket på en deilig måte som gjør at du slapper av når du skriver. Når du slapper av flyter ordene til deg hundre ganger lettere. En jevn strøm av inspirasjon.
Tenk på at det du tenker har en kraft, og enda sterkere blir det når du sier det, men vær klar over at kraften øker mange ganger når du skriver det ned. En slik bok er derfor et utrolig redskap til å skape, manifestere, og forevige viktige tanker og innsikt. Den er et depot for ord med gode vibrasjoner som når de festes på arket straks og med en gang setter energi i bevegelse. Energi i bevegelse er første skritt på vei til et mirakel. Jeg garanterer deg at det får konsekvenser. Bare prøv. Du trenger ikke skrive lange avhandlinger. Et par setninger er nok hvis du ikke er den som er vant til å skrive.

Jeg åpner hjerte, sjel og sinn for alt det gode 2017 har å by på Jeg er en lykkens Pamfilius, lykkens kjæledegge. Finn din egen gode affirmasjon som passer for deg, og begynn med å skrive den ned, hver dag i fire uker, og se hva som skjer...

www.moleskine.com

Godt nyttår, hilsen Barbro ❤