29. okt, 2016

SKRIVINGENS MAGI

Jeg har alltid vært fascinert av å skrive. Av to grunner.

1. Jeg elsker å skrive!

2. Å skrive er magisk!

Opp gjennom åra har jeg samlet meg mange bokser med små handskrevne notatbøker. Jeg går aldri noe sted uten å ha med meg en notatbok og en penn i veska. Disse bøkene er magiske, og ordene i dem bekrefter historien om mitt liv. Ordene er bevisene på min livsprosess, og de bekrefter hvordan min bevissthet har vokst. De viser også hvordan skrivinga mi har fått mirakler til å manifestere seg rett som det var, ettersom åra gikk. I min verden er et liv uten skriving en umulig tanke. Nå skal jeg gi deg noen grunner til hvorfor skriving er så utrolig viktig.

Skrivingens magi

Å tenke er en sterk energi. Å snakke ut sine tanker er enda sterkere. Men å skrive dem ned, gjør dem mange ganger sterkere!

Å skrive er porten inn til målet ditt. Ved å skrive skaper du noe som varer, siden det fortsetter å eksistere etter at du slutter å skrive. Å skrive er et fundament for skapelse.

Ords varighet bringer frem et resultat. Det er grunnen til at skriving har kraften i seg til å føre dine visjoner over til virkelighet. Skriving setter skapelse i bevegelse, og det har kraften til å bringe frem det du ønsker deg.

Å skrive er en kanal som leder energi inn til deg, til den fysiske verden. Enhver drøm eksisterer i den universelle kilden, og skriving gir kraft til drømmen. så den kan rydde seg vei inn til deg.

Når noe er skrevet ned, vil det alltid skje noe etterpå. Det er uunngåelig. Da kommer det til å hende noe! Det er derfor at hva du skriver er av så stor viktighet. Måten du uttrykker orda dine på, vil gi enten negative eller positive resultater. Du må være veldig oppmerksom når du formulerer setningene dine. For hvis du ikke er det, kan de fort ende opp som negasjoner. Eller bringe deg noe gult når du egentlig ville ha noe rødt.

I dag har vi så mange forskjellige måter å bringe orda våre ut på. Det er raskt gjort, de når langt ut, og kanalene du kan slippe dem ut gjennom er nesten grenseløse. Facebook er bare en av disse arenaene. Dette gir enorm kraft til skriving. Drømmene dine kan blir virkelighet på kort tid, hvis ikke du gjør noe som skaper friksjon. Så begynn å skrive! Og stopp aldri å skrive! Skriv hver dag! Mange ganger om dagen. Det trenger ikke være en roman. Korte setninger er nok, men de må være presise.

Alt du har er NÅ. Og fra dette nået skaper du fremtida di. Dette er grunnen til at du burde skynde deg å skrive ned framtida di! Akkurat som vår fortids historie er skrevet på papir, så kan du skrive ned fremtida di også på papir. Eller på en skjerm. Det funker like fint det! Du kan bruke skriving som snekker-redskap, bare forsikre deg om at du plukker materialene dine fra øverste hylle. Ikke plukk noe mindre fint enn det aller beste når du skal gjøre ditt skapelsesarbeid. Du skal ikke nøye deg med noe nest best. Du fortjener nemlig intet mindre enn det aller, aller beste.   

❤