27. okt, 2016

I AM A BEAUTIFUL SOUL OF THE UNIVERSE

Jeg har hatt pamfiliussamling i kveld igjen. Den tredje på det fjerde året. Jeg fyrte på peisen, tente lysene og gledet meg. Jeg hadde forberedt meg godt på temaet vi skulle ha, Å ELSKE SEG SELV. Det samme temaet som jeg skrev om i mitt nest siste innlegg her inne.
Jeg visste ikke sikkert hvor mange som skulle komme, men jeg visste at mange dessverre ikke kunne komme. Så jeg var forberedt på en tre, fire stykker. Men da klokka nærmet seg syv dukket den ene opp etter den andre, og til slutt var vi ni. Det ble en kjempefin kveld, og temaet var engasjerende. Eplekaka jeg hadde bakt fikk bein å gå på, den var bare kjempegod.
Da alle hadde gått, satt jeg igjen med en god følelse av at vi hadde gjort noe viktig. Vi hadde samlet inn penger til mine venner i Palestina, og det er viktig. Men kanskje enda viktigere, vi hadde høynet bevisstheten vår på hvem vi er, hvorvidt vi står opp for oss selv, og om vi virkelig elsker oss selv. Det er utfordrende, men vi gikk gjennom tips på hvordan vi kan jobbe videre med saken, sånn at vi har noe å vokse på. Alt er prosess, ingenting er gjort i en håndvending.
Det eneste som tar bare et sekund, er å bestemme seg for å åpne hjertet helt og fullt for den personen vi ble skapt til å være. Når det valget er tatt, så er det kun ett skritt av gangen videre. Men det går fint, for valget vi tar, dytter oss videre.
Vi kommer fra en essens. Vi fødes ut av et fundament. Vi oppstår fra alt det som er. Fra det som er større enn oss. Fra selve Skapelsen.
Og dette representerer vi når vi går rundt på jorda. I hverdagslivet vårt. Det gir oss et Lys! Det lyset blir matt og blekner når vi går rundt og føler oss mindreverdige.
I det øyeblikket vi begynner å elske oss selv mer, begynner lyset vårt å skinne sterkere. Og for hvert skritt på veien mot å elske seg selv helt og fullt, skinner lyset vårt sterkere og sterkere.
Ordene nedenfor skrev jeg i 2012 da jeg var langt nede. Da jeg følte meg totalt nullet ut.. De betyr mye for meg. Jeg tok et valg den gangen, og jeg har holdt meg til det siden.
"I am a beautiful Soul of the Universe allowing my Spirit to finally shine through. 💗