27. feb, 2016

MANIFESTASJON

Å manifestere er ikke vanskelig. Vi gjør det hele tida, ubevisst. Poenget er at vi må bli bevisst på hva vi gjør, så vi har kontroll på hva vi skaper, men det er vi ofte ikke. Det kan endres på så fort som fot i hose.

Jeg kunne manifestere allerede som lite barn. Jeg husker en episode fra jeg var ti år. Det bodde en liten gutt nede i gata som het Torgeir. Jeg syntes det navnet var såååå fint, så jeg sto utafor huset hans en dag og sa høyt ut i lufta at når jeg blir stor skal jeg gifte meg med en som heter Torgeir! Så gikk det noen år, og jeg var fjorten år. Mamma og pappa og jeg skulle på ferie til hytta på Vegårshei, og skulle ta toget fra Skien, men rakk det ikke. Så vi måtte ta bussen til Lunde for å ta toget derfra. På Ulefoss skulle bussen ha tjue minutters stopp, og jeg satte meg i veikanten og så meg rundt, og syntes det var det mest idylliske stedet jeg noengang hadde sett. Det var en strålende vakker junidag. Så jeg bestemte meg for at her vil jeg en gang bo! Jeg sa det til mamma også, og hun smilte og sa ja, hvem vet? Noen år senere var jeg atten år, og møtte to gutter som var på leit etter ei jente som han ene var forelska i, men de fant ikke henne. Istedet havnet de hos meg, og den andre gutten forelsket seg i meg. Han het Torgeir og var fra Ulefoss. Og nå har jeg bodd på Ulefoss i førti år med han, så det gikk altså troll i ord.

Det kan godt være du tror det ikke er mulig å manifestere, men det er det! Det å manifestere begynner med en tanke. En tanke som du holder på, og som du gir en form. En konkret form. Når du har jobbet med tanken din en stund på denne måten, blir den sterkere og mer kraftfull, og høynes i frekvens. Energien i tanken stiger, og sånn løftes tanken høyere og høyere opp. Høyt der oppe finnes andre liknende og like sterke tanker, og plutselig er din tanke så høyt oppe at disse to frekvensene møtes og smelter sammen. I selvsamme øyeblikk manifesteres resultatet.

Før tok denne prosessen lang tid. Idag tar den ikke så lang tid for vi mennesker som samlet menneskehet vibrerer på en mye høyere frekvens enn før. Derfor er det å manifestere mye fortere gjort enn du tror. Før måtte man bruke mye lenger tid på å bygge opp en energifrekvens rundt det vi ønsket å skape.

Nøkkelen ligger altså i at vi er mye høyere oppe på frekvens, så veien til det punktet hvor to frekvenser møtes og smelter sammen er mye kortere. Derfor er også valg av tanker viktig, så man styrer resultatet i riktig retning. Det går fort troll i ord, og det kan falle uheldig ut.

Neale Donald Walsch sier det så fint: Slutt å ønsk deg! Å ønske seg skaper bare en forståelse av mangel. Av å ikke ha. Han sier også: Ikke krev heller! Krav innebærer at du ikke er fornøyd, og det indikerer klage. Han fortsetter: I stedet kommander! Vær myndig! Kall frem! Og takk for at det allerede er ditt! Da skaper du, da manifesterer du. Da er du den magikeren du ble skapt til å være. Da bruker du din vuggegave for hva den er verdt.

Dette kunne jeg først finne tilbake til da jeg høyst ufrivillig havnet inn i nået. I den roen som var der skjønte jeg at som en lykkens Pamfilius er jeg nettopp en sånn magiker. Jeg befant meg midt inne i ALT DET SOM ER, og kunne manifestere hva jeg trengte alt etter som de forskjellige behovene dukket opp, og det funket! Neste gang skal jeg fortelle om da jeg mistet 600 kroner som jeg trengte, og hvordan de manifesterte seg. Heng med!