Blogg

2. jan, 2022

Vi står foran et helt nytt år. Hvis jeg tenker bakover, føler jeg at vi har forlatt en gammel verden som har gått ut på dato, og gått inn i en ny og annerledes verden som fungerer på helt andre prinsipper. Det er denne prosessen jeg kaller reisen fra hodet til hjertet.

 For meg har denne reisen artet seg slik. 

 

 1. I den gamle verden ble hverdagene mine styrt fra hodet. 
 2. Dagene var ofte preget av stress, og jeg befant meg rett som det var i overlevelsesmodus.
 3. Jeg fylte livet mitt med apper, kurser, bøker og coachingtimer for å utvikle meg.
 4. Jeg jobbet iherdig for å realisere drømmer, mål og å please andre.
 5. Jeg kjempet imot alt som var galt i verden, og gikk til krig for det gode.
 6. Jeg brukte tida mi til å prestere, og å GJØRE.
 7. Jeg følte på alle begrensningene som hindret meg…
 8. Jeg følte meg sårbar og ensom. 

 Så kom coronaen og endret alt. Vi ble tatt ut av jaget og plassert hjemme, i den komfortsona vi alltid hadde hørt at vi måtte komme oss ut av. Enten vi ville eller ikke måtte vi være hjemme nå. Det var ikke så galt. Det ble tid til ro, refleksjon og ettertanke. 

 Selv om coronasituasjonen var vond og uønsket, kom det noe godt ut av den. Vi ble skilt fra hverandre i det ytre, men ble forent i hjertene. Vi ble snillere med hverandre. Det føltes godt. 

 Langsomt endret jeg meg. Jeg leste fortsatt bøker og tok kurser, det er ikke noe galt i det. Men jeg leste annerledes bøker med et nytt budskap. Kursene hadde også nytt budskap. 

 Reisen hadde allerede begynt, men det var fra dette punktet at jeg flyttet meg fra hodet til hjertet, og heretter ble dagene mine styrt fra hjertet istedet for hodet.

 

 1. Selv om coronasituasjonen var stresset, falt stresset av meg. Dagene var rolige og stille med tid til fordypning. Jeg var ikke lenger i overlevelsesmodus. 
 2. Jeg gikk ikke lenger ut i den ytre verden for å finne redskap til å roe meg, eller finne glede og lykke. Jeg fant både roen og gleden inne i meg. Jeg kjente meg rett og slett lykkelig.
 3. Jeg hadde ikke lenger planer, mål eller drømmer. Jeg sluttet å jobbe for alle ting som hadde vært så viktige for meg. Jeg sluttet å please andre.
 4. Jeg levde kun i nået. En dag av gangen, av og til bare en time av gangen. 
 5. Jeg sluttet å gjøre motstand. Jeg la ned alle kamper. Jeg følte ikke lenger hellig vrede. Jeg aksepterte alt som det var. 
 6. Jeg sluttet å gjøre, og begynte å VÆRE. 
 7. Jeg visste nå at begrensning er en illusjon. Sannheten er at jeg befinner meg i et uendelig kjærlighetsfylt felt av muligheter. 
 8. Jeg følte meg sterk, og omfavnet av kjærlighet. 

 

Jeg syntes det var merkelig å oppleve underveis at det jeg hadde jobbet så iherdig for ikke lenger hadde noen særlig betydning. 

Jeg burde jo gjøre noe? Jeg kunne jo ikke bare gjøre ingenting? 

 Det var den gamle hammen som ble skiftet ut og erstattet med en ny. Gamle tanke- og handlingsmønstre ble skiftet ut med nye. 

 Midt oppi alt dette lærte jeg å elske meg selv på en ny måte. Jeg erkjente mitt eget lys, mitt eget verd på en helt ny måte. Jeg kjente respekt for alt jeg hadde fått til. 

 Jeg skjønte at den beste måten jeg kan tjene verden på er å være meg, akkurat sånn som jeg er, her på min lille flekk på jord. Jeg skal ikke lenger leve opp til andre. Jeg skal leve opp til meg selv. Skinne mitt eget lys. Ikke sette det under en skjeppe. Gjøre det lille jeg kan. Det er nok.

 Jeg tror en får gjort mer for verden ved å VÆRE enn å GJØRE. Jeg skal lytte til den kjærlige Stemmen i Stillheten der inne. La den få inspirere meg til løsninger, til ideer og kreativitet. 

 For meg er reisen fra hodet til hjertet reisen fra 3D til 5D. 

 I 3D har vi fokuset festet på alt som frustrerer oss i den ytre verden. Da blir vi splittet, sitter på hvert vårt gjerde og skriker til hverandre. Det er vi som sitter på sannheten! Dere andre tar feil! 

 I 5D har vi fokuset festet på det kjærlige feltet i den indre verden. Der inne er det bare en kjærlig og stille Stemme som veileder deg til å følge hjertet ditt, og la andre få følge sitt. Der er det ingen høye stemmer som skriker. Ingen linker å lese som skremmer, eller lange tråder av kommentarer som gjør en nedslått. 

 Jeg håper for det nye året at vi ikke lenger skal være så opptatt av å vekke folk til å innse at de tar feil, men heller fokusere på å bringe oss selv til større bevissthet. 

 Hilsen Barbro ♥️

8. des, 2021


Sitter og ser ut på snøen som daler og reflekterer over at ingen snøkrystaller er like. Leste i går at hvis du smelter en snøkrystall og fryser den igjen, oppstår den i akkurat samme form som før. Den har sitt eget unike uttrykk, sin egen unike essens. Ingen snøkrystaller er like. Det er litt av et skaperverk, et mesterverk!
Vi mennesker er også alle unike, med vårt eget personlige uttrykk, skapt til å gjøre akkurat våre oppgaver, som ingen andre kan gjøre. Hvis ikke vi gjør det blir det rett og slett ikke gjort.
Det er ganske sterkt å tenke på.
Det er så fort gjort å sammenlikne seg med andre. Sette sitt lys under en skjeppe. 

Barbro ♥️

12. nov, 2021

I shared this on an fb site today- Idealists of the World. It's a greeting to all my idealist friends. Will share it here too, to other friends and followers. 

"Here comes a greeting from me with some wise words from author Anita Moorjani: «I allow spirit to flow through me.»

I have repeated that sentence every day for some time now, and my experience is that as soon as I started to do so my energy level changed. I definitely feel stronger.

My intention before this change was everyday to strive to keep my spirit high. That was hard work. Now all I do is allowing… It’s a huge difference.

I have used a lot of energy on closing doors to the past. Now I
I realize that instead of continuing to close old doors I can OPEN new doors.

I have asked for freedom ‘from’ this and that, but I should have focused on freedom ‘for’. I am sure you have done the same.

It’s sooo easy to focus on evil and resist it until we go empty. Why not focus on all the love that exists in the Universe? It will empower us, and creative solutions for change will more easily find it’s way through.

We focus on lack rather than focusing on all that we have. We resist poverty, but should focus on abundance.

Our thoughts create. And we can change how we think. Let’s allow spirit to flow through.

Love, Barbro" ❤️

7. nov, 2021

Hvis jeg kunne velge mellom å ha tillit og tro på at jeg bor i en verden full av kjærlighet, eller en overbevisning om at verden er styrt av onde krefter som vil meg vondt-da ville jeg velge å tro på det første alternativet. 

 Saken er at det kan jeg! Derfor gjør jeg det. Hvorfor?

 Svaret er enkelt. Det første alternativet får meg til å føle meg trygg og tillitsfull. Alternativ nr to gjør at jeg føler meg redd og sint. 

 Tanker fører nemlig til følelser. Følelser fører til vibrasjon. Og det er vibrasjonen min som trekker til meg det som blir min virkelighet. 

 Å gå sint og redd rundt er slitsomt. Det tapper for krefter. Å tro på det gode i verden gjør meg sterk og glad. 

 Er jeg sint og redd trekker jeg til meg sinte og redde mennesker og sinte og redde situasjoner. Er jeg glad og tillitsfull trekker jeg til meg glade og tillitsfulle mennesker og glade og tillutsfulle situasjoner. Det opplever jeg er en virkelighet i livet mitt hver eneste dag. 

 Derfor er valget så lett. Jeg tror dessuten at jeg hjelper verden best på den måten. Det er tillit og glede jeg vil se vokse, ikke redsel og sinne. Derfor er det det jeg vil spre rundt også. 

 Det ligger en framtid foran oss. Vi møter den best med tillit og glede. ❤️

 

 

 

12. okt, 2021

Jeg er veldig glad i Spotify. Der kan jeg velge meg ut musikk jeg liker, og det er en overflod av muligheter å velge mellom. Jeg elsker musikk, og har laget meg spillelister med låter jeg aldri blir lei, og jeg har lister til forskjellig slags bruk. En liste for hvert behov. 

Nå vet Spotify akkurat hva jeg liker, hva slags smak jeg har, og overøser meg derfor med mer av samme slaget. Jo mer jeg spisser hva jeg vil ha, jo mer får jeg av nettopp det. Det er virkelig så deilig med en strømmetjeneste som gir så mye glede. 

Spotify er et fint bilde på universet. Universet er selve livets strømmetjeneste! Jo mer eksakt jeg er på hva jeg vil ha, jo mer går det opp for meg at jeg blir overøst med nettopp det. 

Derfor har jeg blitt enda flinkere til å lage meg lister som virkelig reflekterer det jeg vil ha. Jeg har listene både i hodet og hjertet, men skriver de også ned, for da blir det enda tydeligere. 

Noen ganger blir en sliten og trøtt i både kropp og hode, og da kan tydeligheten bli uklar. Da er det fint å klarne hodet med å lese den skrevne lista. Som et mantra. 

Jeg har brukt det siste året på å reflektere over og fordype meg i denne forståelsen, og jeg har blitt mye flinkere til å være klar. Det er så viktig. 

Ikke for at universet misforstår, neida, universet misforstår absolutt ikke, men det leverer utifra hva slags vibrasjon jeg sender ut. Derfor er det viktig at vibrasjonen min er klar. På en positiv måte. 

Se for deg at du står ved et koldtbord. Da forsyner du deg med den maten du liker, og lar den maten du ikke liker bare være. Du skjenker ikke en eneste tanke på den maten, men konsentrerer deg om å nyte den maten du liker. 

Det er det som menes med å være klar på en positiv måte. 

Du kan alltid bytte ut en negativ tanke med en som føles bedre. Jo mer konsekvent du gjør det i alle livets situasjoner, jo bedre vil du få det følelsesmessig. Vibrasjonen din blir lysere, lettere og klarere. Og universet leverer deretter. Det overøser deg. Akkurat som Spotify. 

Hilsen Barbro ❤️