Kontakt meg

Gladhilsen

Å skrive blogg er litt som å stå på en scene og snakke til en sal som ligger i mørke. Du vet det sitter folk i salen, men du har ingen oversikt over hvem de er, hvor mange de er, om de sover eller lytter, om de liker eller ikke liker det de hører.

Det er ikke så viktig for meg om folk legger igjen signaler på at de har lest. Jeg ser at folk har vært innom, og så håper jeg selvfølgelig at noen leser, og at det jeg skriver er fordøyelig. Men det viktigste for meg er først og fremst at jeg følger min indre drive, og skriver om det som har inspirert meg, og gjort at jeg har vokst som menneske. Det er fint for meg å dele det, og om det er bare ett eneste menneske som får noe ut av det jeg deler her inne, så er det helt perfekt. Da har jeg gjort jobben min. Da får det jeg har sådd kanskje anledning til å vokse og gro hos en annen også. Jeg håper det.

Hvis noen har lyst til å legge igjen en kommentar eller hilsen, setter jeg selvfølgelig pris på det. Takk uansett til deg som leser, det betyr mye for meg. At noen leser er det ultimate resultatet når en skriver. Det gjør meg virkelig glad. Så får stoffet gjøre resten. :-)

Beste hilsen Barbro

mob. 93433984

e-post: barbro@pamfipower.com